Aktuality

.

Zádušní mše svatá za kněžnu Eleonoru ze Schwarzenberku 26.7. 2013

Národní památkový ústav a Správa státního zámku Třeboň Vás zve na Zádušní mši svatou za kněžnu Eleonoru ze Schwarzenbergu 26. 7. 2013 od 18 hodin v kapli hrobky Schwarzenbergů, konanou ke 140. výročí jejího... více »»

.

Prohlídky Třeboňských domů - červenec 2013

Historické povídání o šesti domech v centru Třeboně, které byly postaveny v různých obdobích od gotiky až po 19. století. S historií domu a s jeho zajímavými majiteli nás zhruba v 1 hod. prohlídce... více »»

.

Třeboňské tajemné pověsti - červenec 2013

Zábavné hrané pověsti v historickém centru a v zámeckém parku (cca 1 hodina). Příběhy a pověsti vypráví mnich Augustin a kuchařka Dorotka. Kromě vodníka Čochtana potkáte Bílou paní, čaroděje J. Dee a magistra... více »»

Šňůra koncertů "Okolo Třeboně" - 25.7. - 30.11. 2013

25.7. Lenka Filipová - Concertino (Schwarzenberská hrobka) 16.8. Tomáš Klus (zámecký park) 17.8. Nezmarné léto: společné vystoupení kapely Nezmaři s Rozhlasovým swingovým orchestrem Václava Hlaváče (světová... více »»

Gruppo Corale Montefiore - koncert v hrobce

   Národní památkový ústav - správa státního zámku Třeboň vás zve na Koncert v kapli hrobky Schwarzenberků Gruppo Corale Montefiore pěvecký sbor z Itálie pod vedením sbormistryně Barbary... více »»

František Líbal známý i neznámý - 1.6. - 31.10. 2013

Spolek přátel Třeboně vás zve na zahájení sezony v Muzeu a galerii Třeboň (Masarykovo nám. 1). Letos si budete moci prohlédnout obrazy Františka Líbala a výstavu Třeboňská příroda ve fotografii amatérů... více »»

.

Historické toulky Třeboní - červen 2013

Historie Třeboně vyprávěná dvořanem a dvorní dámou. Zhruba 2 hodinové toulání historickým jádrem, které je od roku 1976 vyhlášeno městskou památkovou rezervací a obsahuje více než 100 památkově chráněných... více »»

.

Třeboňské tajemné pověsti - červen 2013

Zábavné hrané pověsti v historickém centru a v zámeckém parku (cca 1 hodina). Příběhy a pověsti vypráví mnich Augustin a kuchařka Dorotka. Kromě vodníka Čochtana potkáte Bílou paní, čaroděje J. Dee... více »»

.

Prohlídky třeboňských domů - červen 2013

Historické povídání o šesti domech v centru Třeboně, které byly postaveny v různých   obdobích od gotiky až po 19. století. S historií domu a s jeho zajímavými majiteli nás zhruba v 1 hod. prohlídce... více »»

Nejčerstvější novinky pro příznivce Okolo Třeboně

TOMÁŠ KLUS a jeho cílová skupina letní open air koncerty “KONEČNĚ VENKU. V Třeboni se koncert se uskuteční 16.8 v zámecké zahradě vstupenky a další info najdete na www.okolotrebone.cz.  Při nákupu... více »»

E-shop
Počasí
19.4. 05:11
dnes
Polojasno (noc)
0°C
20.4.
zítra
Občasný déšť
5°C / 0°C
21.4.
Neděle
Skoro zataženo
7°C / -1°C
22.4.
Pondělí
Zataženo
7°C / -2°C

Zdroj: Počasí Meteocentrum [w:trans]Nové okno[/w:trans].

O nás