Aktuality

Cyklistická exkurze PŘÍRODA TŘEBOŇSKA - sraz Chlum u Třeboně

Přejete si navštívit nejzajímavější místa JV Třeboňska se znalcem místní přírody? Rybníky Chlumecké, Vitmanovské soustavy (kolonie kormoránů), NPR Stará a Nová řeka Lužnice (loviště vyder, ledňáčků a orlů... více »»

Cyklistická exkurze PŘÍRODA TŘEBOŇSKA - sraz Třeboň

Přejete si navštívit nejzajímavější místa Třeboňska se znalcem místní přírody? Navštívíme Vitmanovské rybníky (kolonie kormoránů), Starou řeku Lužnici (loviště vyder), Velký a Malý Tisý (shromaždiště hus... více »»

.

Historické toulky Třeboní - srpen 2014

Historie Třeboně vyprávěná kostýmovanými průvodci. Pondělky jsou věnovány historii Rožmberků, ve středu chodíme po stopách Schwarzenberků. Začátek obou prohlídek je u kašny na náměstí. Historické toulky... více »»

.

Příběhy třeboňských domů

Historické povídání o šesti domech v centru Třeboně, které byly postaveny v různých obdobích od gotiky až po 19. století. S historií domu a s jeho zajímavými majiteli nás zhruba v 1,5 hod prohlídce seznámí... více »»

Léto v Třeboni nabídne osvědčené návraty...

Po zatěžkávací zkoušce, kterou koncem června obstaralo velkolepé vystoupení kapely Kryštof, vyroste v třeboňském zámeckém parku na začátku srpna další pódium. Tentokrát bude hostit tišší muziku: v pátek... více »»

Cyklistická exkurze Příroda Třeboňska - červenec 2014

Přejete si navštívit nejzajímavější místa Třeboňska se znalcem místní přírody? Exkurze A. Seznámíte se s Vitmanovskýmirybníky, deltou řeky Lužnice do rybníka Rožmberk, rezervaci Velký a Malý Tisý i s písečnou... více »»

Příběhy třeboňských domů - červenec 2014

Historické povídání o šesti domech v centru Třeboně, které byly postaveny v různých   obdobích od gotiky až po 19. století. červenec od 19 hodin - úterý, čtvrtek: 8., 10., 15., 17., 22., 24.... více »»

.

Historické toulky Třeboní - červenec 2014

Historie Třeboně vyprávěná kostýmovanými průvodci. Pondělky jsou věnovány historii Rožmberků, ve středu chodíme po stopách Schwarzenberků. Začátek obou prohlídek je u kašny na náměstí. červenec - pondělí... více »»

Sportovní Svět - 26.7. 2014

na Louce u Zlaté stoky sobota 26. 7. 2014 od 13.00 hodin Fitness studio M. Šniagera Výživové poradenství Kondiční cvičení s trenérem V.Klabečkem, FAKT Třeboň Dětská jóga Třeboň s H. Bednářovou Jízda na... více »»

Historie Pod Světem - 18. a 19.7. 2014

Pod Světem, Louka u Zlaté stoky, pátek 18. července 2014 Koncert kapely RED ROSE– od 19.30 Příjezd Jakuba Krčína– od 21.30 Pod Světem, Louka u Zlaté stoky, sobota 19. července 2014 Malování na obličej... více »»

E-shop
Počasí
19.4. 21:11
dnes
Slabý déšť
4°C
20.4.
zítra
Občasný déšť
4°C / 1°C
21.4.
Neděle
Skoro zataženo
7°C / -2°C
22.4.
Pondělí
Skoro zataženo
7°C / -1°C

Zdroj: Počasí Meteocentrum [w:trans]Nové okno[/w:trans].

O nás